UVBlock Tech 420 ++

Protectie impotriva "Luminii Albastre" la interior si exterior

Material organic cu cele mai bune proprietati de neutralizare a luminii albastre nocive si a luminii de energie inalta

Valoarea intensitatii "Luminii Albastre" din spectrul vizibil poseda o potenta mult elevata si pentru acest motiv este necesara atenuarea cantitatii de "Raze UV" si de "Lumina Albastra" care ajunge la ochi, evitand astfel daunele cauzate de acestea sanatatii sistemului nostru ocular.

Radiatiile UV si "Lumina Albastra" din exterior pot provoca o diminuare a contrastului vizual al imaginii, creeand un efect de estompare numit "Blue Blur" si/sau un efect de ceata numit "Veiling Glare", motiv pentru care muschiul ocular este solicitat si constrans la adaptarea vederii in mediul inconjurator facilitand oboseala si durerea de cap.

Expunerea la "Lumina Albastra" din interior, emisa de diverse dispozitive electronice (Gadgeturi, Monitoare, TV, Becuri Economice, ect., modifica ritmul circadian, afectand sistemul nervos, facilitand creerea starilor de oboseala, durere de cap, depresie, stres si insomnie.

Pentru a reduce efectele nocive cauzate de "Lumina Albastra" asupra sanatatii umane, este fundamental sa purtam lentile “UVBLOCK TECH 420++" recomandate de specialisti, ca protectie atat la interior cat si la exterior.