Cine Suntem?

Optic Total Group – este constituit din 3 companii specializate in importul si distributia de lentile oftalmice, rame, ochelari de soare, accesorii si echipamente plus asigurarea serviciilor de logistica si montaj pentru produsele din portofoliu.


  1. Optic Total Lens - înființată în anul 1993, devenind în timp unul dintre cei mai importanți producători români și furnizori de lentile oftalmice. Cu o experiență de peste 28 de ani pe piața de optică medicală, Optic Total Lens dezvoltă relații de parteneriat cu peste 1,000 de clienți optici medicale din întreaga țară, reușind astfel să genereze o cerere importantă pentru produsele sale.
  2. Triqvision - companie specializată în importul și distribuția ramelor pentru ochelari, accesorii și a echipamentelor destinate dotarii cabinetelor de optică medicală. Compania a fost infiintata in anul 2014, devenind unul dintre cei mai importanti furnizori locali, importatori si distribuitori de rame pentru ochelari, ochelari de soare, accesorii, aparatura medicala si lentile oftalmice;
  3. Optic Total Serv - companie specializata in efectuarea de servicii de montaj pentru clientii grupului.