Monitor Protect

Remediu pentru oboseala ochilor tai

Mostrele de culori sunt pentru exemplificare.

Datorita tiparului pe hartie, culorile pot fi usor diferite fata de culoarea reala.

AVANTAJELE LENTILELOR MONITOR CONFORT

Cand lucrul la calculator, laptop sau orice alt gadget depaseste 3 ore pe zi, solicitarea ochilor devine o problema. Clipitul rar duce la efectul de “ochi uscat” care se manifesta prin privire incetosata, dublarea imaginilor, arsuri si mancarimi ale ochilor.

Modalitatile de prevenire a acestor manifestari sunt: efectuarea unor pauze cand trebuie sa clipiti mai des, utilizarea unor lacrimi artificiale sau utilizarea unor ochelari cu lentile speciale. Pentru a preveni oboseala ochilor nu sunt suficienti doar ochelarii de vedere cu dioptrie, mai e nevoie si de altceva. De aceea, SC Optic Total Lens SRL va ofera un tip special de lentile care maresc contrastul dintre culori, filtrand anumite radiatii care supraincarca sistemul vizual cu informatii multiple, care reduc efortul vizual prin capacitatea marita de a sincroniza perceptia oculara.

Lentilele de protectie pentru calculator de la SC Optic Total Lens SRL, in cele 3 nuante maro (12%), gri (12%) sau verde (12%), sunt o solutie pentru reducerea oboselii oculare prin marirea contrastului si prin filtrarea frecventelor care reduc supraincarcareIa cu informatie vizuala.