Performance 400

Tratament Premium pentru o Vedere Clară

PROTECTIE IMPOTRIVA RADIATIILOR UV - CONFORT MAXIM

Tratamentul cu filtru de protectie "PERFORMANCE" ofera protectie ochilor impotriva radiatiilor UV, reduce difuzia luminii optimizand contrastul, limiteaza continutul energetic al radiatiilor care ajung la sistemul nostru ocular, astfel oferind o protectie maxima si un confort vizual optim.

Recomandat pentru utilizarea la interior.

REZISTENTA LA ZGARIETURI - DURIFICARE MAXIMA

Datorita tratamentului "PERFORMANCE" rezistenta lentilei la frecare creste cu 50% in raport cu alte tratamente standard care se gasesc pe piata. De asemenea, acest tratament inbunatateste proprietatile de rezistenta la socurilor termice si ambientale pe timp indelungat, asigurand lentilei claritate maxima.

HIDROFOB - DEZABURIRE RAPIDA

Testul de adeziune din tabelul alaturat, arata usurinta cu care moleculele de apa aluneca pe suprafata lentilei tratate cu "PERFORMANCE".

OLEOFOB - ANTI AMPRENTA

Unghiul de contact (suprafata de contact) dintre lentila si particulele uleioase garanteaza o continua alunecare, pentru o curatare simpla si rapida a lentilelor. Se poate vedea in graficul alaturat rezultatul dintre tratamentul "PERFORMANCE" si un tratament "HMC".

ANTISTATIC - RESPINGEREA PRAFULUI

Multumita caracteristicilor antistatice ale tratamentului "PERFORMANCE" lentilele acumuleaza un procent irelevant de praf si diverse particule din atmosfera, astfel facilitand stergerea lentilelor mult mai rar, fiind astfel protejata suprafata lentilei de uzura provocata de forta de frecare la stergere

SUPER ANTIREFLEX MULTISTRAT - 99,7% TRANSMISIA LUMINII

Straturile de antireflex aplicate pe lentila reduc reflexia luminii, diminuand efectul de orbire provocat de aceasta oferind un confort maxim purtatorilor. De asemenea creste valoarea rezistentei suprafetei cu 12° pe scara de valori "BAYER", fata de tratamentul competitor.