mature porn
black sex
sex sites
best porn videos
naked women

Lentile SHAMIR comenzi speciale


Shamir Optical Industry LTD

 

 

Shamir Optical Industry este unul dintre producatorii de renume ai lentilelor progresive si unifocale si a altor tipuri de lentile. De aproape patru decenii Shamir este o companie cunoscuta pentru inovatiile sale, pentru tehnologia de varf folosita in calculul si prelucrarea lentilelor si pentru standardele sale de inalta calitate.

 

Lentilele Shamir se evidentiaza prin patru tehnologii de varf:

 

Eye Point Tehnology  - Un punct de plecare pentru lentilele progresive

 

Descoperirea lui Shamir, Eye Point Technology, reprezinta o abordare neconventionala in analizarea lentilelor de ochelari. Asigurand o proiectare exacta si o analiza corecta, Shamir a reusit dezvoltarea si fabricarea unor lentile progresive personalizate deosebite.

 

Direct Lens Technology - O noua era in domeniul prelucrarii lentilelor

 

Direct Lens Technology este un produs complex de prelucrare a lentilelor, incluzand software-ul, hardware-ul si asistenta pentru clienti. Aceasta se bazeaza pe un numar de elemente incluzand un program Freeform de la Shamir-PRESCRIPTOR, pe Shamir Eye Point Technology si pe optica personalizata pe concav, ultima abordare in constructia lentilelor.

 

 

Thumbnail image

 

As-worn Technology -  Adaptarea lentilei la modul in care este purtata

 

As-worn Technology de la Shamir face legatura intre rama de proba folosita in prescriptia medicala a pacientului si rama aleasa de catre acesta. As-worn Technology tine cont de treo masuratori esentiale: unghiul pantoscopic, distanta vertex i curbura ramei. Modificarile de putere necesare sunt apoi calculate in scopul obtinerii unei noi prescriptii, numita Manufactured Prescription. Acest lucru asigura faptul ca lentila montata in rama pacientului asigura aceiasi acuitate vizuala si acelasi confort vizual ca si in cazul prescriptiei medicale originale.

 

FreeFrame Technology - Libertatea de a-ti alege ochelarii

 

FreeFrame Technology de la Shamir, este un instrument revolutionar care adapeaza lentila la forma si dimensiunile alese. Se ajusteaza dinamic lungimea coridorului de trecere, acesta ajungand in zona de citit in pozitia optima. Tehnologia FreeFrame este folosita cu Autograph FreeFrame de la Shamir, castigatoarea titlului pentru cel mai bun design OLA.