Cosmo RX

High Quality Precision Lenses

Optic Total Lens

Romanian Company

from 1993

Optic Total Lens

Germany

Equipment

Crossbows Optical

Ireland

Design, algorithms

Cosmo RX sunt lentile freeform premium produse de Optic Total Lens, firma Romaneasca care a luat nastere prin colaborarea cu cele mai consacrate companii din domeniul opticii de inalta precizie.


Gama Cosmo RX Lentile, tehnologii si tratamente individuale pentru fiecare prescriptie vizuala in scopul valorificarii potentialului vizual al ochilor tai pe deplin.

Lentilele Freeform produse cu tehnologie de ultima generatie oferita de grupul SATISHLOH cu suport de calcul, software si algoritmi CROSSBOWS OPTICAL.

Constructie Freeform cu design progresiv, degresiv si single vision cu distributie recalculata a puterii pe toata suprafata lentilei in baza parametrilor individuali, cu inset variabil calculat de software in baza prescriptiei.

Distributie fluida a aditiei sau a degresiei, flexibilitate in alegerea canalului de progresie si camp vizual cu distorsiuni minime obtinut prin implementarea algoritmilor de optimizare.

Our Vision

Suntem o companie Romaneasca de productie, import si distributie de dispozitive medicale optice si accesorii Inca de la inceput ne-am orientat eforturile spre intelegerea nevoilor clientului si satisfacerea lor la cele mai inalte standarde .


Our mission

To offer a revolutionary product at a fair price

Lentile oftalmice pentru compania dvs.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre servicii, produse, tratamente și personalizări.

Bacriului Road 18-22, District 6, Bucharest 

0722.397.232 

021.314.20.78; 031.421.25.33 

office@optictotal.ro

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.